Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس بسکتبال ایران گفت: با توجه به شرایط سنی کامرانی بهتر است کادر فنی با مدیریت زمان و شرایط بتواند از او در تمام ۴۰ دقیقه بازی استفاده کند.

محمدرضا اسلامی در گفت‌وگو با میزان، درباره عملکرد تیم ملی بسکتبال ایران در بازی مقابل بحرین از پنجره نخست انتخابی جام جهانی، اظهار داشت: به نظرم بسیار زود است که در مورد تاکتیک تیم ملی در دو بازی با بحرین اظهار نظری داشته باشیم و باید به مصطفی هاشمی و کادر فنی جدید تیم ملی زمان بیشتری داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌رغم این که تیم ملی ۲ هفته در اردو بود، اما تغییرات در کادر فنی تیم ملی و بازیکنان حاضر در اردو باعث شده تا تیم ملی برای رسیدن به هماهنگی کامل به زمان بیشتری نیاز داشته باشد. جدا از بحث تاکتیک به نظرم تیم ملی بسکتبال روند خوب رو به رشدی در زمینه هماهنگی گروهی داشته است.

وی افزود: تاکتیک تیمی موضوعی کاملا متمایز از هماهنگی گروهی و حرکت‌های ۲ و ۳ نفره است. باید هماهنگی بین داورپناه و حسن‌زاده یا کار‌های گروهی بین ارسلان کاظمی و سجاد مشایخی که در یک باشگاه توپ می‌زنند بیشتر شود و این موضوع یه زمان نیاز دارد. هرچند بحرین نسبت به سال‌های قبل تغییرات زیادی داشته و با جذب مربی و بازیکنان آمریکایی سطح بسکتبال خود را ارتقا داده است؛ اما فاصله بسکتبال ایران با بحرین بسیار زیاد است. به نظرم انجام دو بازی با حرین نمی‌تواند محک جدی برای تیم ملی و کادر فنی جدید آن باشد، ولی از طرفی دیگر این دو بازی حکم دو دیدار تدارکاتی بسیار جدی را داشت.  

کارشناس بسکتبال ایران در خصوص دیدار‌های آینده تیم ملی مقابل سوریه و قزاقستان در مسیر صعود به جام جهانی، خاطرنشان کرد: در بازی اول با بحرین فاصله امتیازی نشانگر اختلاف زیاد بسکتبال ایران با این کشور نبود، اما در دیدار دوم با وجود حضور تماشاگران بحرینی فاصله خوبی از نظر امتیازی ایجاد شد تا اختلاف سطح بسکتبال ایران و بحرین به خوبی نمایان شود. شرایط تیم ملی رو به رشد است و هر چند نباید در دور بعدی تیم‌های سوریه و قزاقستان را دست کم بگیریم، اما این دو تیم نیز نمی‌توانند حریف بزرگی برای بسکتبال ایران باشند.  

سرمربی تیم بسکتبال صنعت مس کرمان در مورد عملکرد فنی مصطفی هاشمی گفت: سرمربی تیم ملی یکی از چهره‌های شناخته شده در بسکتبال ایران است و در همین دو بازی با بحرین کاملا دیدیم که هاشمی با تفکرات تاکتیکی و تغییراتش به خوبی می‌‎توانست جریان بازی را به سود ایران تغییر دهد، ولی مربی آمریکایی بحرین عملا چیزی برای گفتن در زمین نداشت. به نظرم مصطی هاشمی کاملا از نظر فنی از مربی آمریکایی بحرین سرتر بود.   این مربی بسکتبال در واکنش به بازگشت مهدی کامرانی به تیم ملی، گفت: زمانی که در شیمیدر حضور داشتم مقدمات بازگشت مهدی کامرانی به لیگ برتر را فراهم کردم و باید تاکید کنم وقتی بازیکنی در لیگ عملکرد درخشانی دارد و چرا باید از تیم ملی دور باشد. به نظرم دعوت از کامرانی یکی از بهترین کار‌های هاشمی بود. کامرانی بازیکن بسیار بزرگی است و قابلیت تغییر جریان بازی در لحظات حساس و گره خورده را دارد. البته به نظرم با توجه به شرایط سنی کامرانی بهتر است کادر فنی با مدیریت زمان و شرایط بتواند از او در تمام ۴۰ دقیقه بازی استفاده کند. سن و سال در بسکتبال یک عدد است و قابلیت و نوانایی یک بازیکن باید دلیل دعوت شدنش به تیم ملی باشد.   وی افزود: حضور کامرانی در تیم ملی قطعا فقط به خاطر موارد فنی نیست چرا که او یک شخصیت قابل احترام بین بازیکنان است و با توجه به روحیاتی که دارد همیشه دست حمایتی روی سر بازیکنان جوان دارد و با آغوش باز تجربیاتش را به دیگر بازیکنان انتقال می‌دهد. به نظرم حضور کامرانی و بازیکنانی نظیر وی در تیم ملی ضروری است چرا که با حضور این بازیکنان باتجربه تقابل بین مربی و دیگر بازیکنان کم‌تر می‌شود. در ادوار قبلی شاهد برخی تقابل‌ها بین مربی تیم ملی و بازیکنان بودیم که خوشبختانه هاشمی توجه خوبی به این موضوع داشته است.   اسلامی در بخش پایانی صحبت‌های گفت: در دو بازی اخیر با بحرین عملکرد تیم ملی را مثبت و رو به پیشرفت دیدم، اما به عنوان یک کارشناس تصورم این بود که کادر فنی تیم ملی در لحظاتی که فاصله امتیازی زیادی پیش آمده به بازیکنان جوان‌تر بیشتر میدان دهد که متاسفانه اینگونه نبود. تیم ملی در همه موارد عملکرد رضایت بخشی داشت و تنها نقد من همین کم فرست دادن به بازیکنان جوان است. بیشتر بخوانید: هاشمی: ملی‌پوشان بسکتبال ایران بهترین بازیکنان آسیا هستند/ جمشیدی: دستورات مربی را به خوبی اجرا کردیم

انتهای پیام/

برچسب ها: فدراسیون بسکتبال محمدرضا اسلامی مصطفی هاشمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بسکتبال فدراسیون بسکتبال محمدرضا اسلامی مصطفی هاشمی بسکتبال ایران کادر فنی دو بازی تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۱۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشلی یانگ: سبک مورینیو با فلسفه منچستریونایتد همخوانی نداشت

یانگ می‌گوید سبک بازی تیم تحت نظر مورینیو با فلسفه‌ سنتی منچستریونایتد همخوانی نداشته است؛ احساسی که بسیاری از هواداران و کارشناسان در طول دوران حضور او در این تیم، با آن موافق بودند. 

اشلی یانگ، بازیکن سابق منچستریونایتد، به تازگی در مورد تجربیات خود زیر نظر مربی ژوزه مورینیو صحبت کرده است. او دوران مورینیو در این باشگاه را «ناامید کننده» توصیف کرد.

طرفداری | به گزارش سایت گل، یانگ که مهمان برنامه‌ Monday Night Football شبکه اسکای اسپورت بود، در مورد دوران حضور مورینیو در اولدترافورد (از تابستان ۲۰۱۶ تا دسامبر ۲۰۱۸) صحبت کرد. او اعتراف کرد که با وجود خوشحالی اولیه از آمدن مورینیو، عملکرد تیم در زمین با انتظارات، به خصوص در زمینه‌ سبک بازی مد نظر این مربی پرتغالی، فاصله داشت.

یانگ در این باره گفت:

فکر می‌کنم همه از آمدن ژوزه خیلی هیجان‌زده بودند. با دیدن کارنامه‌ او در طول دوران حرفه‌ای‌اش، به نظر می‌رسید این انتصابی است که می‌بایست سال‌ها زودتر انجام می‌شد. اما باید بگویم که نتایج نهایی کمی ناامیدکننده بود. از روزهای حضور در چلسی با سبک بازی مورینیو آشنا بودیم، بعد او به رئال مادرید رفت و سپس برگشته بود. ما می‌دیدیم که او چه نوع فوتبالی ارائه می‌کند. به نظر من، این سبکی نبود که با فلسفه‌ منچستریونایتد همخوانی داشته باشد.

وقتی از یانگ پرسیده شد که آیا بازیکنان در مورد تاکتیک‌های مورینیو با هم صحبت می‌کردند، او پاسخ داد:

بله، قطعا. بازیکنان همیشه با هم حرف می‌زنند. حتی با وجود این صحبت‌ها، ما به عنوان بازیکن می‌توانستیم مسئولیت بیشتری برعهده بگیریم. به عقیده من، حواشی زیادی اطراف باشگاه وجود داشت و گاهی اوقات شرایط به گونه‌ای بود که بازیکنانی که زیر نظر رییس (سر الکس فرگوسن) به تیم آمده بودند، یا باید خود را وفق می‌دادند یا کنار می‌رفتند. دوره سختی بود و من فکر نمی‌کنم بازیکنان تمام تلاش خود را در آن دوران به کار می‌گرفتند.

از دست ندهید ????????????????????????

مجری آرسنالی خطاب به سرمربی منچستریونایتد: حالا آرامبخش بخور! سوپرگل شهاب زاهدی در جی لیگ چطور به ثمر رسید؟ (فیلم) اریک تن باخت؛ رکورد بیشترین شکست منچستریونایتد شکسته شد خشم اسطوره منچستریونایتد: شب بخیر!

دیگر خبرها

  • پاشازاده: قهرمانی استقلال را حس کردم
  • ذوالفقارنسب: لیگ برتر با هزینه‌های نجومی، از نظر فنی ضعیف است
  • عیارسنجی سفر گروسی
  • اشلی یانگ: سبک مورینیو با فلسفه منچستریونایتد همخوانی نداشت
  • صدایی که از ایران شنیده می‌شود/آیا معمای طالبان حل خواهد شد؟ / فاصله خاورمیانه تا توافق
  • اوسمار: پرسپولیس همیشه هجومی بوده، حتی زمان یحیی
  • اوسمار ویرا: چیزی را در پرسپولیس ادامه می دهیم که یحیی گل محمدی آن را شروع کرد!
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/ تمرکزمان روی قهرمانی است نه تمدید قرارداد بازیکنان
  • اوسمار: ما کاری را که گل محمدی شروع کرد را ادامه می دهیم/امیدوارم باشگاه قدر بازیکنان خوب‌مان را بداند
  • نمایشگاه نفت راهی برای اتصال بخش خصوصی به دولتی